Pentru cei afectați de războiul din Ucraina

În suflet, în spirit și prin fapte suntem lângă colegii noștri de la Caritas Ucraina, care în aceste vremuri extrem de grele, fac eforturi uriașe de a asista populația grav afectată. Zi de zi mii de femei și copii trec granița Ucrainei, căutând siguranță și adăpost pentru familiile lor. Deocamdată civilii, organizațiile neguvernamentale și voluntarii prezenți în număr mare la frontieră pot asigura mâncare, cazare și alte necesități refugiaților. Considerăm, că în momentul de față și pe termen lung cea mai eficientă metodă de sprijin este donația de bani.
Vă rugăm, donați!

Suma colectată aici va fi trimisă către Caritas Transcarpathia din Ucraina, iar prin intermediul acestora îi vom sprijini pe cei care au rămas acolo, refugiații interni, și revenirea la viața pașnică.

Nu lăsați nici cei 3,5% din impozitul de venit statului, aici puteți dispune online și de ei pentru cei afectați de război, noi o să trimitem mai departe în Transcarpatia!

Pentru donații prin transfer bancar puteți folosi aceelași conturi bancare:
RON – IBAN: RO51 BTRL RONC RT05 4732 5701
EUR – IBAN: RO98 BTRL EURC RT05 4732 5701
Asociația Caritas Alba Iulia
Banca Transilvania

Mulțumim!

Ghid pentru donațiile online cu card bancar care pot fi făcute aici:
– după ce ați ales să donați în lei (RON) sau euro (EUR), puteți alege o sumă predefinită sau alta la alegere. După ce ați introdus numele și adresa de e-mail, puteți alege să rămâneți ANONIMĂ sau să apară numele Dvs. PUBLIC în viitor (ex. aici se vede lista donatorilor anteriori >>>);
– butonul MAI DEPARTE vă va duce la interfața de plată a Băncii Transilvania, unde introducând în siguranță datele cardului Dvs. puteți finaliza donația. Banca va retrage suma exactă pe care ați introdus-o, nu sunt alte taxe și comisioane;
– datele Dvs. sunt tratate confidențial de către bancă și de organizație, nedivulgate.

februarie 28. 2022

Suma pe care doriți s-o donați

Date de contact

Vizibilitate