Pentru Corul Superar

Corul Superar al Caritas Alba Iulia este alcătuit din peste 200 de copii veseli care participă în mod regulat la repetițiile de cor la Cotuș, Sângeorgiu de Mureș, Atid, Odorheiu Secuiesc, Miercurea Ciuc, Zetea, Ojdula și Sfântu Gheorghe.

Corurile Superar funcționează independent în toate localitățile sus menționate sub îndrumarea a zece pedagogi experți în metoda socio-muzicală.

Prin repetițiile jucăușe, spectacolele dinamice, concertele și taberele trăite împreună copii experimentează, că sunt membrii valoroși ai unei comunități, cu care nu doar cântatul, ci și gestul de a aduce bucurie altora prin muzică, este o experiență fantastică.

Noi suntem convinși, că muzica are puterea de a determina schimbări sociale pozitive.
Donați pentru programul Superar, susțineți și dumneavoastră schimbarea.

Pentru donații prin transfer bancar puteți folosi aceelași conturi bancare cu observația „Superar”:
RON – IBAN: RO51 BTRL RONC RT05 4732 5701
EUR – IBAN: RO98 BTRL EURC RT05 4732 5701
Asociația Caritas Alba Iulia
Banca Transilvania

Mulțumim!

Ghid pentru donațiile online cu card bancar care pot fi făcute aici pe dreapta.:
– după ce ați ales să donați în lei (RON) sau euro (EUR), puteți alege o sumă predefinită sau alta la alegere. După ce ați introdus numele și adresa de e-mail, puteți alege să rămâneți ANONIMĂ sau să apară numele Dvs. PUBLIC în viitor (ex. aici se vede lista donatorilor anteriori >>>);
– butonul MAI DEPARTE vă va duce la interfața de plată a Băncii Transilvania, unde introducând în siguranță datele cardului Dvs. puteți finaliza donația. Banca va retrage suma exactă pe care ați introdus-o, nu sunt alte taxe și comisioane;
– datele dumneavoastră. sunt tratate confidențial de către bancă și de organizație, nedivulgate.

aprilie 20. 2022

 

Suma pe care doriți s-o donați

Date de contact

Vizibilitate