Voie bună și melodioasă la Băile Selters

La începutul lui septembrie membrii corurilor Superar Caritas din Sângeorgiu de Mureș și Cotuș au participat la o tabără de vară interesantă la Băile Selters. Tabăra a fost o recompensă pentru cei douăzecișinouă de copii care au frecventat conștiincios repetițiile de cor, au strâns puncte de merit și inimioare de prezență în cursul verii.

Activitățile muzicale și ritmice și activitățile recreative au umplut zilele de tabără. O plimbare în pădure, foc de tabără și bezele la foc au fost doar câteva din ele. Voia bună n-a rămas nici ea acasă: se auzeau chicoteli din camerele copiilor pe tot parcursul taberei.

În drum spre acasă copii au vizitat Parcul Minitransilvania din Băile Seiche. Toată lumea a fost vrăjită de frumusețea castelelor și conacelor. Copiii au făcut fotografii și în fața machetei Castelului „Máriaffi” din Sângeorgiu de Mureș. Ei au fost și mai uimiți atunci, când au intrat în Parcul Insectelor și au putut vedea machetele uriașe ale gândacilor.

Tabăra a fost organizată de Asociația Superar România, Caritas Alba Iulia și Institutul „Boldog Ceferino”.

De asemenea, suntem recunoscători pentru sprijinul acordat de Mini Transylvania Park.

Articole asemănătoare:
Vizita jandarmilor și a polițiștilor la Cotuș >>>
Copiii fac cunoștință cu profesia de jandarm și polițist >>>
Activități de vară la Sângeorgiu de Mureș și Cotuș >>>
Au învățat despre igiena orală >>>
Mână în mână de 10 ani >>>
Se dezvoltă frumos >>>
Ziua copilului în fiecare zi >>>
S-au pregătit de Paști: cei mici și cei mari >>>
Dar cu femeile de etnie romă ce va fi? >>>
Tabăra de vară cu echipa Superar >>>
Parteneriat pentru siguranță – Workshop la Casa Caritas >>>