Voluntar pentru comunitate

Ai dori să participi la un program de vară util, constructiv și în același timp distractiv? Ai încerca cum te descurci în noi situații? Ești deschis față de oameni și de noi relații? Ești proactiv? Da?
Atunci pentru tine am inventat acest eveniment!
Caritas WorkCamp – Petroșani, 6-12 iulie 2015

Anul acesta mergem în Valea Jiului la Petroșani, înconjurat de munți superbe. Vom fi musafirii orașului timp de o săptămână, unde împreună cu localnicii vom lucra la înfrumusețarea și dezvoltarea comunității. Cu ajutorul Tău am dori să aducem schimbări vizibile:

• Prin muncă fizică: lucrări de renovare, vopsire, amenajări de teren, protecția mediului etc.
• Prin programe sociale și de dezvoltare comunitară: organizare de programe de vacanță pentru copii, activități cu bătrâni etc.

Tabăra va avea loc între 6-12 iulie, iar programul va include zilnic câte 5 ore de muncă comunitară, care vor fi efectuate de către participanți în grupuri mici (cu rotație se schimbă zilnic membri grupului și tipul de muncă). După masă vor avea loc diverse activități de timp liber (prezentări, artizanat, sport, excursii), iar seara este de obicei timpul programelor distractive.
Cazarea va fi într-o sală de sport pe saltele, iar va fi asigurată trei mese pe zi şi o gustare.

Condiții de participare:

• Limita de vârstă este 16 ani (pentru participanți cu vârstă cuprinsă între 16-18 ani cerem în mod obligatoriu declarația de consimțământ a părinților);
• Completarea formularului de înscriere;
• Achitarea taxei de participare celui mai apropiat coordinator de voluntari. Taxa de participare pentru participanții din România este de 70 RON + 40 RON care reprezintă costul transportului;
• În cazul în care, din diverse motive, nu vei putea participa la tabără, putem să-ți restituim taxa deja plătită până în data de 15 iunie.

Așteptăm voluntari și din Valea Jiului! Găsiți aici pentru ei condițiile de participare și formularul de înscriere, iar alte informații puteți cere de la Ramona Bulzan, Petroșani, str. Enăchiță Văcărescu nr. 12, tel.: 0723-302.159, e-mail: ramona.bulzan@caritas-ab.ro

Dacă anunțul ți-a atras atenția și ai dori să participi, te rugăm să completezi formularul de înscriere și trimite-ne la adresa de e-mail szende.molnar@caritas-ab.ro sau către cel mai apropiat coordonator de voluntari, până la data de 10 iunie 2015. Taxa de participare de 70 RON + 40 RON ai posibilitatea să o transmiţi la cel mai apropiat coordonator de voluntari.

Sperăm că vom putea petrece această tabără cu Tine, lucrând și petrecând împreună zile remarcabile și bogate în experiență. Te așteptăm!