Voluntexpo 2012

19 mai 2012: Târgul de voluntariat la Alba Iulia

Conform datelor existente la nivel european, 3 din 10 europeni sunt voluntari şi 80% din populaţia UE consideră implicarea activă în viaţa socială drept crucială pentru democraţie.
Pentru că în județul Alba au fost organizate până în prezent trei ediții ale Târgului de Voluntariat ‘VoluntExpo’, dorim să creăm o nouă oportunitate de prezentare a ONG-urilor pentru publicul larg, de promovare a bunelor practici pe care le-au dezvoltat până în prezent şi de relaţionare cu ceilalţi actori din sfera voluntariatului.

Târgul de Voluntariat „VoluntExpo” 2012
, la care vă invităm, face parte din Săptămâna Națională a Voluntariatului (SNV) și va fi deschis la Alba Iulia sâmbătă, 19 mai 2012, orele 11, la Alba Mall şi se va desfășura în intervalul orar 11-17.
Asociaţia „Pro Tinereţe”, Fundaţia Comunitară Alba, Asociaţia SM Speromax Alba şi Asociaţia Caritas Alba Iulia, cu sprijinul celorlalți parteneri ai SNV, vă pun la dispoziţie un stand propriu în cadrul târgului – masă, bancă/scaune, pereți despărțitori (dacă este nevoie) şi alte elemente de logistică – unde puteţi prezenta activităţile, realizările, dar şi proiectele viitoare ale organizaţiei dumneavoastră şi unde cei care doresc se pot înscrie ca şi voluntari.
Veţi beneficia de tot sprijinul nostru pentru a asigura o prezenţă corespunzătoare la eveniment a organizaţiei dumneavoastră.

Vă rugăm să confirmați participarea organizației dumneavoastră până joi, 17 mai 2012, orele 17.
Persoană de contact pentru eveniment: domnul Flavius Sava (Asociaţia „Pro Tinereţe”), telefon mobil 0736-657768, e-mail [email protected].