Ziua Internațională a Romilor: FILM și QUIZ

Datorită situației globale de pandemie, încă de la începutul proiectului am avut în vizor posibiltiatea să nu fie posibil organizarea Zilei Internaționale a Romilor în mod obișnuit. De aceea am avut o serie de discuții cu partenerul Municipiul Odorheiu Secuiesc, pentru a vedea, care sunt posibilitățiile care sunt adaptate măsurilor în vigoare ale autorităților privind stoparea răspândirii pandemiei și am fost în permanentă consultare cu factorii de decizie pentru a crea condițiile de protejare a sănătății tuturor acelora, care formează grupul nostru țintă.

S-a luat decizia că programul să fie mutat în mediu online prin realizarea unui film de scurt metraj pe pagina Facebook al Caritas Alba Iulia și un quiz online pe tema culturii rome. Atât filmul cât și quizul au fost lansate în data de 8 aprilie, „Sărbătoarea etniei romilor din România”/ Ziua Internațională a Romilor.

Quiz despre cultura AICI.

Proiectul numit ”Toți pentru toți – Servicii integrate pentru incluziunea comunităților dezavantajate din Odorheiu Secuiesc” este finanțat în cadrul Granturilor SEE  2014-2021.