Segíteni és segítve lenni

Otthoni beteggondozó szolgálatunk 21 éve törekszik megoldást nyújtani az otthonhoz, ágyhoz kötött betegek, illetve a valamilyen okból kifolyólag szakorvosi ellátásban hiányt szenvedők számára.

Az évek munkája során elkerülhetetlen, hogy munkatársaink és ellátottaink között szoros kötelék alakuljon ki, mely bensőséges kapcsolatban munkánkat az emberi méltóság tiszteletben tartásával előtérbe helyezve végezzük. Vannak betegeink, akiket évek óta gondozunk, tudják a napot, órát, mikor kell érkezzünk, várják, hogy mikor áll meg a caritasos autó a kapuban, mikor jönnek a lányok, akik örömet, segítséget, akár kenyeret és egyéb élelmiszert visznek a házukba. Sokan nehéz műtét után, kórházból hazakerülve kérik a Caritas beteggondozóinak segítségét.

Annak ellenére, hogy szolgálatunk több helyről is támogatásban részesül, egyes régiókban – így a Maros-régióban is – a program állandó küszködésben van a fennmaradásért. Ezért bármilyen támogatást hálás szívvel fogadunk.

Támogatni lehet bennünket az alábbi dokumentum kitöltésével, illetve további információkat ezeken az elérhetőségeken lehet kérni:
Csíkszereda, Szék útja 147. szám
tel./fax: +40-266-315.763
e-mail: [email protected]