Segítők VIII. Konferenciája

A téma, amelyet idén együtt szeretnénk körüljárni a különböző humán tudományok és a segítői gyakorlatok szemszögéből: Rítusok és mítoszok a segítésben.

Szeretettel várjuk/várunk a Segítők VIII. Konferenciájára, mely 2014. március 21–22-én Marosvásárhelyen kerül megrendezésre a Segítők Baráti Köre és a Gyulafehérvári Caritas együttműködésével!

A Segítők VIII. Konferenciájának előadásai, műhelymunkái támpontot nyújthatnak abban, hogy segítő szakemberként megtaláljuk a helyünket abban a világban, melyet egyaránt jellemez a “mítosztalanítás”, a korszerűsítés és a letisztult formákhoz, eltűnőben levő rítusokhoz, eredeti értékekhez való visszatérés igénye. Környezetünkben jelen van úgy a hagyomány gondolata, mint a fejlődés eszméje és ez a kettősség óhatatlanul megjelenik a segítő munkánkban, személyes életünkben is.

Meghívottaink közül néhányan: dr. Berszán Lídia (Románia), dr. Balássy Enikő (Románia), drd. Dorit Hadar (Izrael), dr. Hézser Gábor (Németország), dr. Komlósi Piroska (Magyarország), Kozma-Vízkeleti Dániel (Magyarország), dr. Mizerák Katalin (Magyarország), dr. Péley Bernadette (Magyarország), dr. Varró Éva (Románia), dr. Vik János (Románia).

Helyszín: Marosvásárhely, Deus Providebit Tanulmányi Ház

Jelentkezési határidő:
– műhelyvezetőknek és posztert bemutatóknak: 2014. január 31.
– szervezeteknek: 2014. január 31.
– résztvevőknek kedvezményes áron: 2014. február 28.

Várjuk hazai és külföldi segítő szakemberek és érdeklődők jelentkezését. A konferenciára műhelymunkával és poszterrel lehet jelentkezni. Csak témához illő műhelyeket és posztereket fogadunk el. A kivonatokat elektronikus formában lehet elküldeni 2014. január 31-ig a következő email címekre: [email protected]; [email protected]. A konferencia időtartama alatt magukat bemutatni vágyószervezetek szintén 2014. január 31-i g jelentkezhetnek a [email protected] címen.

További információk, jelentkezési-űrlap itt letölthető