Sikeresen lezajlottak az idei Udvarhely Napokon a Caritas Város eseményei

Az idei Udvarhely Napokon ismételten kiválóan szerepelt a Caritas udvarhelyszéki munkaközössége, akik a jól megszokott színes és kreatív programokkal várták a résztvevőket június 25-én a Caritas Városban. A rendezvényt a szervezet önkéntesei lelkesen és odaadóan segítették, hogy minden résztvevő élményekkel gazdagodhasson.

A Caritas Város helyszínei között számos izgalmas lehetőség várt az érdeklődőkre, mint például a Szépségszalon, a Nagyi konyhája, a Részeg szemüveg, a Lelkipatika, a Laboratórium, a Varázskemence, a Pancsoló, a Kisállatkereskedés, az Ékszerészet, a Posta, a Kötélpálya, a Cseperedő és a Lepkeház.

Az esemény során a Caritas számos programmal várt minden korosztályt, kiemelve a közösségépítés és pozitív élmények megteremtésének fontosságát. A gyermekek számára különféle gyerekfoglalkozásokat szerveztek, míg a szépkorúak délutánján a közösen eltöltött időre helyezték a hangsúlyt. A Caritas Város területén olyan játékos fejlesztő programok is zajlottak, melyek kicsiknek és nagyoknak egyaránt élvezetes élményeket nyújtottak.

Az esemény célja az volt, hogy a Caritas a szociális munka, a segítségnyújtás és az emberek támogatása iránti elkötelezettségét demonstrálja. A szervezet örömmel mutatta be, hogy a közösségi eseményeken keresztül hogyan segíti a családokat és gyermekeket korlátok nélkül.

A Caritas Városban zajló események nagy sikert arattak, és a résztvevők vidáman, pozitív élményekkel gazdagodva tértek haza. A szervezők örömmel fogadták az érdeklődőket, és kijelentették, hogy a jövőben is elkötelezettek maradnak az ilyen közösségi események megrendezése iránt. Képösszeállításunkat a beszámoló végén található képgalériában tekinthetik meg.

2023 a játék éve Székelyudvarhelyen, a tematikus év keretében a Caritas is készült egy kis videóval.

 

Székelyudvarhely Megyei Jogú Város 2023-as évi helyi költségvetéséből támogatott projekt.