Sokszínűség Kávéháza

2015-ben 25 évet tölt a Gyulafehérvári Caritas. Ezt a szép kerek évfordulót azokkal szeretnénk megünnepelni, akikért vagyunk: a közösséggel.

A Szabadság tér melletti sétányon (Promenád) berendezett Sokszínűség Kávéházában meghívunk hát mindenkit egy csésze kávéra, hogy közben olyan dolgokról beszélgethessünk, amelyek valamilyen formában mindannyiunk életében jelen vannak.

Kávéházunk itallapja olyan kérdéseket kínál, hogy milyen lehetőségek vannak beteg hozzátartozóink ápolásának biztosítására, diplomagyár-e a felnőttképzés, vagy inkább hosszútávú befektetés, vagy hogy miért gondoljuk azt, hogy színesebb a világ a fogyatékkal élőkkel. És hogy a gyerekek se unatkozzanak, számukra foglalkoztatósarkot alakítunk ki. De mindez csak ízelítő az eseményből, ennél szélesebb témakört kínálunk majd a helyszínen, és egy nagy hangos, meg egy kis édes meglepetést is.

Célunk, hogy közelebb hozzuk az emberekhez programjainkat, megismerjék, milyen problémákkal fordulhatnak hozzánk, legyen szó tanácsról, vagy kézzel fogható segítségről, és átadjunk a közösségnek valamit a 25 év alatt felhalmozott értékes tudásból.Szeretettel várunk Csíkszeredában a Szabadságtér mellett a Promenádon május 21-én 14-18 óra között!

A Sokszínű Kávéház a XI. Hargitai Megyenapok – Zilele Județului Harghitakeretén belül kerül megszervezésre.