Swimathon 2017 – Első nyári táborom

Frissítés: képek a rendezvényről >>>

Idén másodszor neveztünk be a Swimathon úszóversenyre Marosvásárhelyen, így június 11-ig támogathatod a Gyulafehérvári Caritas Első nyári táborom nevű projektjét.

A Swimathon adománygyűjtő esemény különböző közösségi célok megvalósításához biztosít keretet úszóverseny formájában. Emellett cél megmozgatni azokat a személyeket, akik szeretnének tenni a közösségért olyan ötletekkel, amelyek a marosvásárhelyi közösség érdekét szolgálják.

Miről szól az Első táborom?

Az Első táborom ötlete azért pattant ki a fejünkből, hogy olyan hátrányos helyzetű gyerekeknek tudjunk táborozást biztosítani, akiknek még nem volt igazi vakációs élményük. A korrepetálás fontos, de egy nyári tábor egészen más lehetőségeket is nyújt a fejlődésre: új motivációt, benyomásokat, új viselkedésformákat jelenthet a gyerekeknek.

A résztvevők elsősorban azok a 7-13 éves gyermekek, akik szociálisan hátrányos helyzetben élnek Maros megye különböző településein: Erdőszentgyörgyön, Gyulakután, Balavásáron, Szovátán, Makfalván, Marosszentgyörgyön stb. Ezek a gyermekek különböző nehézségekkel küzdő családokból származnak: alacsony jövedelem, egyedülálló, munkanélküli vagy beteg szülők stb.

Tervünk, hogy ezen gyerekek közül minél többnek megadjuk a lehetőséget, hogy részt vehessenek első táborukban, biztosítván az ingyenes részvételt. Meggyőződésünk, hogy tábor által mosolyt, örömöt és felejthetetlen élményeket csempészhetünk majd a gyermekek szívébe.

Segíts, hogy minél több gyereknek lehessen egy szuper első tábora!

Hogyan kapcsolódhatsz be?

Magánszemélyként vagy cég által Te is támogathatod projektünket:
– Fix összeggel: 20 lejtől kezdődően
– Minden medencehossz leúszásáért bizonyos összeggel – min.1 lej/leúszott medencehossz/csapat

ADOMÁNYOZÁS >>>

A Swimathont a Marosszéki Közösségi Alapítvány valósítja meg.

A projektről, az úszókról, a rendezvényről és az adományozásról többet megtudhatsz:
A Swimathon honlapján >>>
A rendezvény Facebook-oldalán >>>
Kapcsolat: Cosma István – 0734-888.421, [email protected]