Szabó Zsuzsa

Sziasztok, Szabó Zsuzsa vagyok, végzettségem szerint szociológus és pedagógus. Eddigi életem nagy részét annak szenteltem, hogy olyan személyeken segítsek, akik elbizonytalanodtak az életben, nem tudták, hogyan tovább a líceumi éveik után, vagy olyan hátrányokkal rendelkeztek, amelyek gátolták a továbblépésben. Három évet dolgoztam a szakmámban, de ezen kívül nagyon sok munkaterületen ki tudtam magam próbálni: pincér, szakács, pályázatíró, báros, bébiszitter, elárusítónő, irodai asszisztens, stb. Minden egyes munka elvégzésével tanultam és gyarapodott a tapasztalatom.

A programunk egy nagyon vagány és laza foglalkozást foglal magába, amely segít nektek elindulni az élet útján, segít megtalálni a számotokra meg felelő munkát.
Nemcsak a munkavállalásban segítünk nektek, hanem abban is, hogy jobban megismerjétek önmagatokat és a környezeteteket, könnyebben tudjatok beilleszkedni bizonyos társadalmakba.
Bármilyen kérdéssel fordulhatok hozzám, nagyon szívesen segítek. Számomra öröm, ha segíthetek, és önállóvá válhattok ennek a programnak köszönhetően.

Szabó Zsuzsa, mentor, Gyergyószentmiklós