Szeretettel meghívjuk a Caritas városába!

2016. május 29-én, vasárnap elfoglaljuk Székelyudvarhely Bethlen negyedi parkját, és egy napig saját kis Caritas várost építünk. Mint minden évben, az idén is családcentrikus programokkal készültünk, tehát mindenkit várunk 0-tól 90+ életkorig. smiley

A város 14 órakor nyitja meg kapuit, ahol az oroszhegyi, felsőboldogfalvi, máréfalvi és zetelaki időseink, valamint a farkaslaki kisiskolások teremtik meg az alaphangulatot különböző ének-zenei produkciókkal. A városba látogató családok benevezhetnek a városi paralimpiára, kvíz- és memóriajátékokba, sőt a merészebbek az akadálypályát is kipróbálhatják. Természetesen jutalom jár a versenyzőknek, nem csupán egy pacsi, hanem egy egész mancs, amik beválthatók mindenki számára értékes tevékenységre.  

16 órától nyit a Caritas kávézó, ahol helyi orvosoknak: nőgyógyásznak, fogorvosnak, ideggyógyásznak, bőrgyógyásznak, gyerekorvosnak, sebésznek és más szakorvosnak tehetnek fel kérdéseket egy-egy kávé vagy tea mellett az anyukák, apukák, nagyszülők, vagy más érdeklődők.

A rendezvény zárásaként 20 órakor Muffinözönnel búcsúzunk a résztvevőktől.
A városépítést támogatja Hargita Megye Tanácsa.
A tavalyi rendezvényen készült fényképeket megtekinthetik itt.
 
Reméljük felkeltettük érdeklődésüket, és meglátogatják városunkat!
 
Kapcsolattartó személy:
Sándor István,
Tel: 0752 780 461
 
Rossz idő esetén az EnerGo rendezvényterembe költözünk (Bethlenfalvi út 51. szám)