Szivből ajandékozni

A marosszentgyörgyi Fogarasi Pál évek óta adományokkal segít, hogy  egy általunk kiválasztott személynek szebbé tegyük a karácsonyát. Úgy érezzük itt az ideje, hogy nyilvánosan is megköszönjük segítségét, jóindulatát, szeretetét.

Az a tény  hogy nem a feleslegből ad, hanem az átlagosnak mondható nyugdíjából oszt meg 200 lejt, adományát még értékesebbé teszi. Csodálatos ez a belső inditatás, hogy ajándékozzon, örül ha valakin segíteni tud. Áldott karácsonyt és boldog újévet kíván mindenkinek.

Az idén az adományból egy olyan idős nénit ajándékozunk meg,  aki teljesen magatehetetlen, kiszolgáltatott és elhanyagolt  körülmények között él. A hozzátartozói elfeledkeztek róla, elfeledték anyai szeretetét, az Otthoni Beteggondozás munkatársai próbálnak nap mint nap segíteni, az ápolás mellett megpróbálni a családias szeretetet és gondoskodást is legalább rézben pótolni.

Lelkes támogatónk hívja fel figyelmünket arra, hogy a kisded születése emlékeztessen  minket, hogy ugyanolyan szeretettel forduljunk idős szüleink felé, mint ahogy hajdanán ők hajoltak bölcsőnk felé.

Köszönjük!