Szüreti báloztak az őrangyal-program fiataljai

Több mint százötvenen vettek részt október 8-án az Őrangyal-program soron következő rendezvényén: az Oklándon szervezett szüreti bálon

A szüreti foglalkozás ismerkedési játékokkal kezdődött, majd a felsőboldogfalvi 4-es számú Családi Típusú Elhelyezőközpont gyerekei örvendeztették meg a részvevőket a nyári táborban tanult néptáncokkal. Népdaltanulás után fánk és meleg tea segített az energiagyűjtésben. Majd szebbnél-szebb munkákat készítettek a kézműves foglalkozás során, amelyet nem fejezhettek be a fiatalok egy kiállítás nélkül. 
A programból nem maradhattak ki a táncvetélkedők, a szőlőevő-versenyek sem, amelyekre nagy számban neveztek be a fiatalok. A verseny szoros volt, a csapattársak pedig lelkesen szurkoltak, ezért a résztvevőket plüssállattal díjazták, a szurkoló csapattársakat pedig édességgel.

A versenyek után vacsorát követően tombola következett. A program bulival zárult, ahol kicsi és nagy együtt ropta a táncot. Ez a program is tanúságjele volt annak a felfogásunknak, hogy mindannyian egymásért vagyunk. (Bíró Ildikó és Sándor István)