Találkoztak az őrangyalok

Újabb Őrangyal-találkozóra hívta a környéken élő sérüléssel élőket és egészségeseket a Gyulafehérvári Caritas Fogyatékkal Élőket Segítő Irodája és a Hargita Megyei Ifjúsági és Sportigazgatóság március 30-án Csíkszeredában

Az idei harmadik találkozón a nagyböjti időszakra hangolódtak rá a jelenlévők, és kézműves foglalkozásokkal készültek a húsvét megünneplésére.
A több éve rendszeresen megszervezett az Őrangyal-találkozó jó alkalom az egészséges és a fogyatékkal élő fiatalok találkozására, egymás megismerésére. A Segítő Mária Római Katolikus Gimnázium dísztermében tartott márciusi találkozón, a Caritas szervezet önkéntesei mellett a  Petőfi Sándor Általános Iskola harmadikos és nyolcadikos diákjai is segítették a tétova kezeket az alkotásban.
A találkozón az ünnepre való ráhangolódást segítő képeket vetítettek az önkéntesek, nagyböjti gondolatokat tolmácsoltak és közös éneklésre hívták a résztvevőket. Különösen szép és meghitt élményt nyújtott Tamas Júlia Roxana éneke. Moldvai csángó nagyböjti és népi énekeket adott elő. A következő Őrangyal-találkozóra április utolsó szerdáján kerül sor Csíkszeredában.