Te merre szeretnél elindulni? Mutatjuk az irányt!

The Find your way to the world of work project is funded by Iceland, Liechtenstein and Norway through the EEA and Norway Grants Fund for Youth Employment.

Fiataloknak mutatja az irányt, segít tájékozódni a munkavállalásban és egyáltalán az életben a Gyulafehérvári Caritas mentorcsapata. És, hogy mindez mit jelent számukra? Elmondják a a videóban.  

Gergő, Zsanett, Kata, Linda, Zsóka – fiatalok, akárcsak te. Különbözőek, mégis közös bennük hogy vannak céljaik, és akarnak tenni azok megvalósulásáért. Ebben találtak mentorokra a Gyulafehérvári Caritas Iránytű a munka világába program keretében. Akarták, hogy sorsuk jobb legyen, voltak céljaik, és ez tetszett meg pártolóiknak és a vállalkozóknak is, akik lehetőségeket kínáltak számukra.

Lehetsz kiszolgáltatott, de megteheted, hogy sorsodat magad irányítod, keresheted izzadsággal kenyered, de tanulhatsz, és tervezhetsz magadnak jövőt, másoknak otthont.

A közel három éve zajló program során több mint százhúsz fiatal részesült egyéni mentorálásban, kísérésben. Sokuknak sikerült már megfelelő munkahelyet találni, talpra állni.

Látod, a jobb élet lehetősége a kiváltságosaké. Tudod, ugye, hogy te is közéjük tartozol? Mi a te célod? Merre szeretnél elindulni? Útra fel! Az iránytűt, hogy célba érhess, mentoraink biztosítják. Fordulj hozzájuk bizalommal az alábbi elérhetőségeken:

Gyergyószentmiklós: Szabó Zsuzsa 0755 933 039, Garai Balázs-Levente 0728 524 611;
Marosvásárhely: Bojoievschi Éva 0754 601 947, Székely Áron 0732 716 888;
Székelyudvarhely: Benedek Alexandra 0723 552 497, Tókos Norbert 0730 013 888.
Programkoordinátor: Füzi Imola 0744 335 272, [email protected].

 

Kapcsolódó cikkek:
Életízesítők >>>
Tábortüzek tükrében >>>
Vicces, amikor Figurázik az Iránytűd…>>>
Véget ért az iskola. Merre tovább? >>>
Bővebben az Iránytű a munka világába c. projektről >>>>

Rólunk írták:
https://www.erdely.ma/fiataloknak-mutat-iranyt-a-gyulafehervari-caritas-mentorcsapata

 

The Find your way to the world of work project is funded by Iceland, Liechtenstein and Norway through the EEA and Norway Grants Fund for Youth Employment.

Implemented by:

Working together for a green, competitive and inclusive Europe