Újra készségfejlesztő képzés fiataloknak

The Find your way to the world of work project is funded by Iceland, Liechtenstein and Norway through the EEA and Norway Grants Fund for Youth Employment.

Munkaképes vagyok, de milyen készségeim vannak? Hogyan tudom ezeket használni, fejleszteni? Miben vagyok jó? Milyen szakterület illene hozzám? Mi az ami igazán érdekel és mi motivál? – ezekre és hasonló kérdésekre keressük újra a választ azon a készségfejlesztő képzésen amelyet 16-29 év közötti fiataloknak tartunk február folyamán Marosvásárhelyen.

Soft skill, azaz a szociális puha készségek megléte és fejlesztése elengedhetetlen ahhoz, hogy boldoguljunk az életben, megálljuk a helyünket egy munkahelyen. Ehhez segít hozzá ez a képzés, amelyen önismerettel, motivációval, kommunikációval, konfliktuskezeléssel, a tervezéssel és célok megfogalmazásával, az együttműködéssel és az interjúzással is foglalkozunk. A feldolgozott témákról részletesebben itt lehet olvasni >>>

Tervezett kezdés: 2021. február 9.
Helyszín: Caritas Ház – Marosvásárhely, Mărăști utca 36. szám

A részvétel ingyenes, viszont előzetes regisztrációhoz kötött, mivel a helyek száma korlátozott. Érdeklődni, jelentkezni a 0732 716 888-as telefonszámon vagy az [email protected] email-címen lehet.

A képzést az Iránytű a munka világába projekt mentorai, Bojoievschi Éva pszichopedagógus és Székely Áron szociális munkás vezetik.

A résztvevő a kurzus végén részvételi oklevélben részesül, amelyet önéletrajza mellé csatolhat.

Kapcsolódó:
Képzésleírás bővebben >>>
Videó a képzésről (ETV, Mozaik 2020.10.30) >>>
fb esemény >>>
Beszámoló a tavalyi képzésről >>>
Iránytű a munka világába >>>

Kép forrása: Freepik

The Find your way to the world of work project is funded by Iceland, Liechtenstein and Norway through the EEA and Norway Grants Fund for Youth Employment.

Implemented by:

Working together for a green, competitive and inclusive Europe