Utazzunk családtémákban Udvarhelyen

Október – december között 4 alkalommal lesz lehetőségük a szülőknek, hogy hasznos információkat kapjanak nevelés- és család témákban, valamint feltegyék kérdéseiket a Caritas Családsegítő Szolgálatában dolgozó szakembereknek. Ebben a félévben a beszélgetések meghívottjai kollegáink, akik munkájuk során a családvédelem és a családtámogatás területén dolgoznak. 

A találkozások célja, hogy a szülőkkel egy kicsit megvizsgáljuk, hogyan működünk mi szülőként, hogy miben vannak az erőforrásaink és kihívásaink a gyereknevelés területén.

A programok idejére külön gyerekfelügyeletet is biztosítunk, annak reményében, hogy a szülők párokban vesznek részt az őket érintő beszélgetéseken, hozzásegítve az édesapákat is, hogy megérezzék nélkülözhetetlen szerepüket a gyereknevelésben.

Az elég jó szülő beszélgetéssorozat bónusza lesz az adventi időszakban az immár negyedik alkalommal sorra kerülő Lelki wellness anyukáknak című találkozás Imelda ferences nővér vezetésével.

Október 16: Az “elég jó” szülő 10 titka – Sándor István, szociális munkás
Október 23: Hogyan születik a szülő? – Lőrincz Réka, szociálpedagógus
November 6: A szülő is ember, a gyermek is ember… – Személyiségünk labirintusa – Lőrincz Réka, szociálpedagógus
November 20: Rövidlátó és messzelátó nevelés – Sándor István, szociális munkás
December 11: Lelki wellness anyukáknak – Imelda nővér

A találkozók 17 órakor kezdődnek. A programok idejére, igény szerint, gyerekfelügyeletet biztosítunk.
Hozzájárulás: 10lej/alkalom
Érdeklődni és a különböző témakörökre iratkozni a csoportvezetőknél lehet személyesen vagy a 0735-735.151-es telefonszámon!