XX. Caritas Önkéntestábor

Kedves táborozni vágyó barátunk,

hasznos, építő jellegű, mégis szórakoztató nyári programot szeretnél? Nyitott vagy új kapcsolatok, barátságok kialakítására? Kipróbálnád magad új helyzetekben? Tettre kész vagy? Akkor erről nem maradhatsz le!

A 2023-as önkéntestáborunk mottója: „Több kéz többet húz!”. A főhadiszállás idén is mesés környezetben, ezúttal Gyergyószárhegyen lesz. A tábor ideje alatt a település vendégei leszünk, ahol összefogva, közösen dolgozunk, és szórakozunk majd.

Melyek a legfontosabb tudnivalók az idei táborunk kapcsán?

  • Helyszín: Gyergyószárhegy
  • Időpont: 2023. július 3-8.
  • Részvételi díj: 350 lej
  • Szállás: a sportcsarnokban
  • Életkor: 16+

A bejelentkezéshez szükséges az alábbi űrlap kitöltése, illetve a részvételi díj kifizetése a legközelebbi önkénteskoordinátornál.
A regisztráció akkor érvényes, ha a fent említett mindkét feltételt teljesítettétek legkésőbb május 31-ig!
A jelentkezéseket az űrlap kitöltésének és a részvételi díj befizetésének sorrendjében fogadjuk, 25 főig.
Ha szeretnél ott lenni, mihamarabb jelentkezz be, mert a helyek száma korlátozott!

Akinek lehetősége van, anyagiakkal is támogathatja a tábor megszervezését a részvételi díjon felül is, hiszen a kért hozzájárulás a táborozás költségeinek mindössze egy töredékét fedezi, ezért minden támogatást hálásan fogadunk, és szívből köszönünk.

Mi már nagyon várjuk a közös kalandozást!

Szeretettel,
az önkénteskoordinátorok csapata

A tábor megszervezésének támogatása

Ismersz olyan személyt vagy céget aki támogatná idei táborunkat például a tízóraihoz szükséges gyümölcsökkel, édességgel, esetleg anyagiakkal tudná segíteni a tábor lebonyolítását?
Ha tudsz ilyen személyről, vállalkozóról, kérünk, jelezd Bogdán Beátának a 0735 735 165-ös telefonszámon vagy a [email protected] email címen. Minden felajánlást köszönünk!